12:15

BAŞKA NE KALDI OYNAYACAK ?


Bu çocuk beni akşamları çok güldürüyor yaaa! bütün günün stresini yorgunluğunu onu görünce unutuveriyorum. Bu seferde kendine böyle bir oyuncak buldu. Bildiğiniz kepçe. Hele bir de surat ifadesine bakın. Çok büyük bir zafer kazanmış. Mutfak çekmecelerini de karıştırmaya başladı artık . Emekliyorsa alt çekmeceleri, yürüteçte ise üstteki çekmeceleri bir güzel karıştırıyor ve artık dişine göre ne bulursa alıyor sallaya sallaya geziyor evin içinde . Bu günlerde en büyük zevki bu.
Bundan başka bir zavki daha var, evde bana terlik giydirmiyor. Ne zaman terliği ayağıma geçirsem emekleyerek ayaklarıma dolanıyor ve terliklerimi yemeye çalışıyor ve bana iş yaptırmıyor. Ben kaçıyorum o peşimden geliyor ve evde kovalamaca oynuyoruz. Terliklerim hep rengarenk olduğundan dolayı heralde ilgisini çekiyor. "Oğlum yapma, dur, pis, elleme, hayır , olmaz " diyene kadar yapışıyor ayaklarıma.
Bu arada oyuncak arabanın nasıl sürüleceğini öğrendi arabayı emeklerken ileri geri sürmeye çalışıyor. Bu yumurcaklar her gün yeni bir şey öğreniyor, çocuk büyütmenin en güzel taraflarından birisi de bu olsa gerek...

0 yorum: