10:44

MASUM GÖRÜNÜMLÜ CANAVAR : )




Şu yukarıda görmüş olduğunuz masum yüzlü canavar var ya... Beni dün gece çok üzdü. uyumadı nedense anlamadım bir türlü. biraz gaz problemi var galiba ama nedenini de anlamıyorum 8 aylık oldu ama hala geceleri ağlayarak uyanıyor ve uzun bir gaz çıkardıktan sonra uykusuna devam ediyor. nedenini çözmeye çalışıyorum. rezene veriyorum bir süredir rahat etsin diye ama alışmasını da istemiyorum o yüzden biraz kısıtlı veriyorum. biz 2-3 aylıkken bile böyle gaz problemi yaşamamıştık.

Bir süredir emekliyor ve dolayısı ile yerlerde geziyor acaba bu yüzden taşlardan soğuk mu alıyor diyorum ama ona da çözüm yok elini kolunu bağlayamam ki. illa ki gezecek. dün izinli günümdeydim. Süt iznimi haftada bir gün kullanıyorum. beraber çok güzel bir gün geçirdik. yeni emeklemesi nedeni ile bol bol kafayı biryerlere vurdu. "Heryere o küçük kafasını sokmasa öyle olmayacak ama nerde muzurluk arda orada." İşte resim mutfağa doğru yol almış çekmeceleri falan karıştıracak bir de kapanan tahta sandalyelerim var mutfakta onu üzerine düşürecek. " Nasıl yaptı bilmiyorum ama bir anlık dalgınlığımdan faydalanıp dün o koca sandalyeyi üzerine düşürmüş bir yerine bişey olmamış allahtan ama korkmuş nasıl ağladı"



ilk emekleme maceraları uzun bir süre göbeğinin üstünde süründü ve ben bu çocuk emeklemeyecek herhalde keşke emeklese derken bir de baktım "pıtış pıtış" gidiyor. sonra tahmin edersiniz pişman oldum tabiki : )

( resimlerin üzerindeki tarihler yanlış olabilir çünkü her zaman makinenin tarihini doğru ayarlayamıyorum aceleden)


0 yorum: