16:39

10 AY BİTTİ : )


Onuncu ayımızı da bitirdik bir hafta kadar önce. Yeni gelişmeler var oğlumda artık biraz daha uzlu ve büyüdüğünü yavaş yavaş belli ediyor. Uykuları düzene girdi. Gece sadece bir kere uyanıp mamasını içiyor ve sabah kadar uykuya devam ediyor. Bir iki gündür yinr diş çıkartmaya çalışıyor herhalde o yüzden biraz ağlayarak uyanmalar oluyor ama yine de eskiye göree şükür diyorum.
Fazla uzun uzun yazmayacağım. kısmetse pazar günü eve bilgisayar alıyorum. o zaman daha fazla zamanım olacak. Şimdilik bu kadar yeter. En azından buradayım demek amacıyla bir iki kelime yazmak istedim. yine arayı bayağı açmışım çünkü....

2 yorum:

firdevs dedi ki...

merhaba sanirim adiniz hulya :) arda'nin ilk resmindeki kazagin aynisindan hatta tipkisindan annemle Turkiye'de baslamistik :p ama ne oldu dersiniz ? bizim tatil bitti ama kazak bitmedi :p sagolsun annecim bitirmis artik bu yaz gidersek Turkiye'ye alirim ve seneye kisa insalah kucuk oglum giyer :) kime niyet kime kismet :p bilgisayarinizi alinca daha sik yazrsin insaallah :)

sevgiler ..

HülyArda dedi ki...

merhaba firdevs,
Yurt dışında yaşıyorsunuz her halde. kazağı küçük oğlunuza giydirmek kısmet olur inşallah. bilgisayar alımını biraz erteledim. 10-15 gün falan. bu ay başka şeyler aldım. bidaha ki maaşta kısmetse bilgisayar.

sevgiler : )