19:00

HERŞEYDEN BİRAZ : )

Bayram geldi geçti, yeni yıl geldi, kar yağdı beklenen herşey oldu. Bense uzun bir süredir bloguma yazı yazmak bir kenara giremiyordum bile. Arkadaşlarımı takip etmeyi ihmal etmedim ama... Herkesten bir bir haberim var. Bayram yoğun geçti. Ziyaretlerle, gezmelerle.... Bol bol dolaştık. Hava soğuktu ama biz yine de dolaştık.
İşte bir bayram gezmesinden dönüşte arda'nın sarınmış bürünmüş halleri. Korkudan üşütmesin diye ağzını burnunu sarıyorum. Bayramda çok planlarım vardı ama akraba ziyaretlerinden fırsat bulupta gerçekleştiremedim, zaten hava da soğuktu, zaten çocukla da gezmek zor neyse bin tane bahane daha sayarım işte. İnsan arayınca bahane çooook di mi?

En büyük meraklarından biri kumanda ile oynamak yumurcağın. Alıyor kumandayı, oturuyor yere bir düğmesine basıyor, bir televizyona bakıyor. Sanki anlıyormuş gibi. Valla pes diyorum bazen yaptığı hareketlere.
Uzun ara verdim yine yazamıyorum, çünkü işyerinde internete sınır getirildi yine. Bir kaç sitenin haricinde her yer kapalı. Büyük bir firma olduğundan bazı şeylerin önüne ancak böyle geçebiliyorlar herhalde. Evde bilgisayarım yok almadım henüz. Evde durmuyorum, durduğum zamanlar da da oğlumla ilgileniyorum. Boş boş durmasındansa sonra alırım arda da büyüyünce diye erteledim hep. Ama artık almanın vakti geldi galiba. Düşünmeye başladım artık. Almaya niyetleniyorum yavaş yavaş.

Sevgili Asyacım, Aysuncum bayramlıkları ile bayram resimlerini görmek istiyoruz demiştiniz ya işte bunlar var. Dışarıda pek fazla resim çekmeye fırsat bulamıyorum ben daha doğrusu ne zaman dışarı çıksam ya da önemli bir anı yakalasam hep makineyi evde unuttuğum aklıma geliyor. Ama iş işten geçmiş oluyor.

Kusura bakmayın çok fazla zamanım olmadığı için düzenli yazamıyorum ve konudan konuya atlıyorum, ama bir bilgisayarım olduğu zaman daha düzenli olacak herşey.

Bu gün birde beni ziyaret eden ve takip eden arkadaşlarımdan bir ricam olacak. Ziyaret eden olmadığını düşünerek hevesim kaçıyor bloguma bakıyorum bakıyorum yorum görmeyince acaba takip eden arada da olsa ziyaret eden yok mu diye düşünüyorum. Küçücük te olsa bir kereye mahsus bir yorum bırakır mısınız? Her ziyeretinizde olmasa bile en azından bir girişinizde takipteyim derseniz çok mutlu olacağım ve daha bir şevkle yazacağım. Arkadaşlarım olduğunu bileceğim.

Bir de vaktim olmadığından resimlerin bazılarını çevirmeden ekledim. Kusura bakmayın. Çok vaktim olacak inşallah ileride.

BU ARADA OĞLUMUN HALA DİŞLERİ ÇIKMADI, AMA ARTIK SIRALIYOR KOLTUK KENARLARINDA HATTA DÜZ DUVARLARDA BİLE. EMEKLEMEKTEN DE VAZGEÇMEDİ TABİKİ. SON KONTROLÜNÜ DE 10 GÜN KADAR ÖNCE YAPTIRDIM. 10,500 GR VE 75 CM OLMUŞ BENİM BÖCÜĞÜM. BÜYÜDÜ ŞAKA MAKA DERKEN.

sevgiler :)

0 yorum: