11:20

YUH YANİ YUUUH!

Dün akşam resmen cinnet geçirtecek derecede sinirlerimi bozacak bişey oldu. İnsanları zaten anlayamıyordum, şimdi daha da anlayamamaya başladım. Bu kadar yuh dedirtecek bişey de hiç yaşamamıştım bir iki gün öncesine kadar.

Yaklaşık bir senedir camımın alt tarafında bulunan demire motorsiklet bağlıyor üst komşum ve orada da benim çamaşır ipim var. Girişte oturduğumdan başka asacak yerim yok. Mutfak camımın önüne çamaşır ipi yaptırdım oraya asıyorum. kış nedeni ile çamaşırları evde çamaşırlıkta kurutuyordum bu güne kadar sesimi çıkartmadım . Gerçi bir kere eşim söylemişti ama başka bağlayacağım demir yok deyince neyse boşver demiştik. Ama başka gıcık bir olay buna eşlik edince artık dayanamadım bu olay da tam zaten benim havaların ısınması nedeni ile dışarı çamaşır asmaya başlayacağım günlere denk geldi. Gerçi çamaşır asmasam da böyle bir denyoluğa izin veremezdim ya keşke o gün sinirlerime hakim olup aklıma gelseydi de bir de fotoğraf çekseydim. Görseydiniz.

İnanmayacaksınız belki ama sanki mutfak camımın altına bağladığı motoru yetmezmiş gibi, hemen yanındaki salonumun camının altına da tam ipe denk gelecek şekilde traktörünü yerleştirmez mi? Çıldırdım yaaaa! Yok böyle bişey. Köydemiyiz biz , İstanbulun göbeğinde yaşıyoruz. Adam sebze işi ile uğraşıyor, tamam gayet normal de benim camımın altından başka yer kalmadı mı koca traktörü koyacak. Cinnet geçirdim saat geç olmuştu. Ertesi gün motor yine oradaydı çıktım yukarı makine de çamaşırlarım bekliyor alır mısınız motoru oradan diye gayet sakin bir şekilde rica ettim. Aradan 2-3 saat geçti hareket yok. yine saat geç oldu ertesi günü bekledim.

Dün ise artık yakaladım ve dayanamadım. Geldi motoru çözüp alıp gitmek için camın altına. Dedim ki bak ben buraya çamaşır asıyorum ipim burada görüyorsun neden bu motoru buraya koyuyorsun. başka demir yokmuş bağlayacağı da bilmem ne bisürü şey söyledi. En sonunda açtım ağzımı yumdum gözümü tahmin edersiniz. Bu motor bir daha buraya gelirse dedim ne bulursam mutfakta çöp olarak dökerim üstüne haberin olsun dedim. insanlar beni çok mu mazlum görüyorlar ne yapıyorlar, etliye sütlüye karışmam diye anlamıyorum. Bıktım böyle patavatsız ne yaptığından haberi olmayan insanlardan . Susmak yok artık böyle karar aldım. Dişe diş kana kan : ))))

8 yorum:

sühendan dedi ki...

Gerçekten yuh.Ne demek başka demir bulamıyorum.Kendi sorunu.O zaman motorsikletini bağlayabileceğin demirli bir yere taşın git demezler mi adama...

HülyArda dedi ki...

Merhaba sühendan,
bu gün motorsiklet yok ortalarda, benim camın altına bağlamamış ama nereye bağlamış nereden demir bulmuş bilmiyorum. demek ki isteyince bulunuyormuş. kafayı yedirtti bana kaç gündür bu gün sakin ortalık allaha şükür...

уαѕємin... dedi ki...

yuh denlecek bi olay gerçekten de insanlara akılsır ermiyo maalesef bide karşında sessiz sakin birini gördüler mi tamam herşeyi kendiistedikleri gibi yapabileceklerini sanıyorlar ama insanın sınırıda bir yere kadar

HülyArda dedi ki...

evet yasemin bu güne kadar hep sessiz sakin durdum, zaten yapım da öyle çok damarıma basılmadsığı sürece sakin görünürüm pek öyle olmasam da:) sınırları zorluyor işte bazı insanlar...

Adsız dedi ki...

merhaba,
annemin lafi yerden goge kadar haklisiniz ama en son satiri okudugumda soyle bir gulumsedim
ammmannnnn valllla senden korkulur:))))).
selamlar Sevval,

Tuğba dedi ki...

Saygının olmadığı ve hoşgörünün suistimal edildiği bir durum. Anlamayana anladığı dilden konuşmak lazım :)
sevgiler..

HülyArda dedi ki...

sevvalcim valla korkulacak bişey yok canımı acıtmayan kimsenin canını acıtmam ben çok zordur yani benim sertleşmem ama hakedene de yapılır dimi canım.

HülyArda dedi ki...

merhaba tuğbacım,
aynen öyle anlayana anladığı dilden çok doğru, ben de öyle yaptım ama inanır mısın onu da pek umursamadılar desem yeridir. çünkü en son eşim konuştu ve ondan sonra aldılar oradan.
sevgiler...