12:14

BİRAZ HAYATA SİTEM : (

Köreldiğimi hissediyorum bu ara. sanki hiç bişey yapmıyormuş ve evden işe işten eve gidiyormuşum gibi hissediyorum. hayır hissetmiyorum çünkü bu böyle. oysa hayatta yapmak isteyipte ertelediğim o kadar çok şey var ki. bir türlü sil baştan yapamıyorum bu kararı veremiyorum , işten çıkıp eve gidip yapmam gerekenlere artık başlamak istiyorum. yaratıcı yönümü kullanmak istiyorum artık. dayanamıyorum böylesine üretmeden yaşamaya. benim için çok önemli olana yemek yapmaya bile yarım ya da bir saat vakit ayırabiliyorum. o şekilde sindirilmeden yapılmış bir yemek ne kadar güzel olursa olsun bana haz vermiyor .

olmuyor ya hep bir tarafım eksik. dayanılmaz olmaya başladı hayat bu şekilde ben böyle körelmek istemiyorum. bütün çalışanlar mı böyle arkadaşlar lütfen biri bana bir fikir versin. tamam iş hayatım çok verimli, çok mutluyum işimde fakat bunun bir de ev hayatı kısmı var ve ben o hayatımda da üretken olmak ve evimi daha sindirerek çekip çevirmek istiyorum . neden ikisi bir arada yürümüyor ki. neden illaki hep biri eksik olmak zorunda. ya da neden tam yapmak için bu kadar yorulmak zorundayım. evde tamam herşey yolunda gitsin diye herşeyi yapıyorum yemek, temizlik, ütü v.s ama tadını çıkaramıyorum ki bunları yaptıktan sonra zaten gece oluyor ve yatıyorum. ne anlamı var o zaman . neden yapıyorum. ben keyfini süremeyeceksem ev boş bekleyecek ise o evin benim olmasının ne anlamı var. temiz olmasının ne anlamı var.

çok yoruldum ben karar verememekten, ikilemler arasında kalmaktan , kendime sorular sormaktan yoruldum. canım isteyince gideceğim, canım istediği saatte çıkacağım bir işim olamazmıydı benim de. olmasını mı beceremiyorum yoksa . var mı böyle bildiğiniz bir iş ?

dertleşecek bir arkadaşa bile vakit ayıramıyorum çoğu zaman ve boşluktayım. bir ara ne güzel oyun gruplarında Ayça , Şebnem, Neslihan, Tülay ve sevimli yumurcakları ile buluşma imkanım vardı ve en azından biraz daha mutlu oluyordum. ama ne yazık ki süt izinim de bitti ve hafta içi hiç bir yere gidemez oldum. Allah'ım bana yardım etsin ve artık bir karar vereyim nolur. yoksa sağlığımı da kaybedeceğim galiba çooook sıkıldım.

0 yorum: