22:01

BİZDEN HABERLER



Bu ara yine biraz fazla bunaldım işlerden. İşyeri boğuyor beni ve bir an önce kaçıp evime oğluma gelmek istiyorum. Bu günlerde zaten çok sevimli geliyor gözüme. İyice geliştirdi yürüme işini koşuyor artık evin içinde. Bu ara çok canı sıkılıyor evde, mesela süt bitmiş bu akşam bakkala gittik beraber almaya kapının ağzına geldik bıraktı elimi geri gitmeye çalışıyor gitti kapının ağzına kadar çocukları çağırıyor gel gel diye. Zor soktum eve kandırdım en sonunda öyle soktum. Tam havalar ısınmıştı yine bozdu ne yazık ki. Ne planlarım vardı işten çıkınca oğlumu alıp parka götürecektim akşamları.
Çok hevesli zaten gezmeye. Hadi gidelim deyip duruyor. Konuşmaları bitiriyor beni bambaşka bişey bu ya. Alıp içime taa içime sokmak geliyor. Ne başka bişeymiş bu evlat dedileri. Çocuk büyütmek ne kadar zorsa bir o kadar da güzel hatta harika bir şey. Allah olmayan herkese versin.
Hala saat 09:00 da uyuma kuralını bozmadık inşallah böyle devam eder hep. Bu ara pek yazı yazmaya vakit bulamıyorum. En azından biraz kısa da olsa bişeyler yazmak istedim. Biraz saçmalamış da olabilirim, kusura bakmayın, işlerim var saymakla bitmez kalkmak zorundayım. b aaaaaaaay!

0 yorum: