12:30

HAFTA SONU VE ARDA MACERALARI


Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Hafta ortasına gelmemize rağmen ancak yazabiliyorum. Hafta sonu yemek denemeleri yaptık. Catering' de olmam nedeni ile yeni ve kullanabileceğimiz yemekleri denedik. Fakat yukarıdaki resimler ona ait değil. Fotoğraf makinesini eşim işyerinde unutmuş bir türlü bilgisayarıma yükleyemedim. Kaç gündür yazmak istiyorum ama resim yok ben de dedim üste şöyle geçen yaz gerçekleştirdiğimiz tekne organizasyonun resimlerini koyayım. Daha sonra hafta sonu yaptıklarımızı da eklerim. Süper yemek denemeleri yaptık hafta sonu , süper bir aşçı başımız var ve sofrayı öyle bir donattı ki ağzımız tüm ekip olarak açık kaldı.
Anlattığım gibi keyifli bir hafta sonu geçirdim. Oğlumu da bol bol parklara bahçeler götürdüm, kumlarda , çimlerde yuvarlanıp durdu. Harika bir hafta sonuydu. Özlemiştim gezmeyi dolaşmayı. Arda da çok özlemiş olacak ki ; çok mutlu bir şekilde yuvarlanıp durdu. Tamam gezmek çok güzel de bu aralar yemek yemez oldu, beni de annemi de çok üzüyor. Dişleri hala çıkmadı , damakları çok kabarmış belki de hatta kesinlikle ondan yapıyor ama ben eski oğlumu özledim. Tabağın dibini getiren mama mama diye ortalıklarda dolaşan. Bir yaşını doldurduktan sonra yemek konusunda bir tuhaf oldu. Bir bilen varsa söylesin. Bu çocuklara 1 yaşından sonra ne oluyor ki... Kendi özgür iradeleri ile mi hareket etmek istiyorlar. Resmen 3 kaşık yiyor sonra yemek midesine iner inmez doyduğunu sanıyor ve ağzını kitliyor bir daha açmamacasına ..... İnşallah bir süre sonra yine eski haline döner böcüğüm.
En çok sevdiği şeylerden biri bu sıralar "goooo yapmak" yani top oynamak. Bir de çok geveze olacak herhalde benim oğlum. Her derdini anlatmak istediğinde işaret etmek falan bir kenara dursun, konuşmaya çalışıyor resmen ve belki de kendince konuştuğunu sanıyor. Bazı kelimeleri net , bazılarını yarım yamalak söylüyor, ve ilginç olanı da her seferinde ne istediğini çok kolay bir şekilde anlatabiliyor. Çok komik günler geçiriyorum bu günlerde oğlumla...
Posted by Picasa

0 yorum: