09:42

SAKİN VE SESSİZ BİR GÜN .......


Yazacak şey çok aslında ama toparlamak biraz zor çünkü kafam biraz dağınık bu gün. Baş ağrısı var anlam veremediğim. Hani bazı günler insan hiç yatmamış hatta hiç uyumamış gibi kalkar yatağından... İşte bu gün biraz öyleyim. Dinlenemedi sanki vücudum. Dün biraz fazla dolaştık heralde ondan ehliyet için başvuracağım, evraklarımı hazırladım, sırasıyla banka, hastane, adliye, muhtarlık, fotoğrafçı v.s dolaşınca biraz yoruldum doğal olarak. Ama ehliyeti alınca bu yorgunluğuma değer herhalde. Hayatım biraz daha kolaylaşır belki kim bilir.
Arda yine en komik ve en uslu günlerinden birindeydi dün, resim yeni değil ama bu ara resim çekmeye vaktim olmadığından boş kalmasın diye ekledim. Şeftali yiyor o arada tabi parmağı da araya karışmış, biraz da onu yiyeyim bakalım nasılmış demiş. Ne yerse yesin parmağında elinde asla artık bırakmaz benim oğlum yalar parmağında ne varsa : ) hatta bazen yere düşen bir parçayı bile israf olmasın diye alıp tekrar ağzına koyar : ))))
Senelik iznimi kullanmak istiyorum artık ama herhalde temmuz sonuna doğru kullanacağım. Yoruldum artık biraz tatile ihtiyacım var. İş, iş, iş nereye kadar bilmiyorum ama bakalım gittiği yere kadar gidiyoruz. Çalışmadan acaba yapabilir miyim diye düşünüyrum bazen ama ne mümkün hiç sanmıyorum, alışmış bir kere bünye. Evde kaldığım günler asalaklar gibi oluyorum. Bu şekilde oğluma da daha verimli olduğumu düşünüyorum, az ama verimli vakit geçiriyoruz. Bazen çok yoruluyorum ama yine de diyorum ya ben çalışmadan yapamam evde bile olsam illaki bişeyler üretmem lazım.
Yine bir hafta sonu geldi, inşallah bol aktiviteli ve hareketli bir hafta sonu geçiririz.....

2 yorum:

Seçil Durmazer dedi ki...

oğluşun çok şeker allah bağışlasın...
bol tatilli günler senin olsun canım sevgiler

HülyArda dedi ki...

sağol seçilcim,
hepimizin kini allah bağışlasın,
tatil yakındır inşallah...