12:39

KÜÇÜK GIDACI ARDA!


Dün annemin doktor randevusu sebebi ile Arda'yı evden alıp işyerine getirmek durumunda kaldım. Bu ara diş problemi de olduğundan güvenipte kimseye bırakmak istemedim üzerler bitanemi diye. Çünkü çok hırçın ve buna ben ve annemden başka kimsenin sebredemeyeceğini düşünüyorum. 14:00 gibi eve gittim ve alıp işyerime getirdim.
Bol bol koşturdu durdu oğlum burada,aşçı abileri ile oyunlar oynadı, annesinin ofisini ve diğer tüm komşu ofisleri bir güzel karıştırdı. Nerede bir delik bulsa parmaklamayı ihmal etmedi. Anlamıyorum neden çocuklar diş döneminde bu kadar farklılaşır. Tamam önceden de benim oğlum çok meraklı ve karıştırmayı incelemeyi seven bir çocuktu fakat hep bu diş dönemlerinde bu huyu ikiye katlıyor. Bir de hırçın olduğundan durdan sustan da anlamıyor. Neyse burası ev gibi olmadğından ve zapdetmek zor olduğundan biraz yorucu geçti günüm ama, olsun beraberdik ya o en güzeli. Bundan sonra hafta da en az bir kere tekrarlamak istiyorum bunu.
Peki dün neler yaptığımıza gelince aşçı abilerimize yardım ettik, dolmalık biber açmayı annemden öğrenmiş ustalar tutuşturdu eline biberi tutup sapından çevire çevire açmaya çalışınca bayıldı bizim ustalar. Bahçede baketbol oynadık. Tabi Arda sadece topla oynamayı tercih etti. Zira pota oğlumun boyuna birazcık yüksek geldi. Offf çok yüksek yapmışlar bunu da yaaaa dedi durdu : ) Meyvelerimizi yedik bol bol, iştahı açıldı burda yemeklerin içinde. Herkes eline bişeyler tutuşturunca...
Akşam eve gidince de itiraz etmeden uykuya geçti, gerçi zaten en sorunsuz şey birçoğunun aksine uyku bizde hala ( maşallah ) akşam 09:00 sabah 09:00 ya da 10:00 devam ediyoruz aralıksız. Fakat anlamadığım bişey daha var. Bu çocuk benim izin günlerimi nasıl denk getiriyorda saatin yedisinde yanımda bitiveriyor anlamıyorum. Çok özlediğinden algılarıyla takip ediyor heralde diyorum başka açıklaması yok pazar ve hafta içi evde olduğum günler saat 07:00 da kalkıyor. Heralde 2 saat kar yapmak istiyor... Değil mi?

0 yorum: