22:43

TEKİRDAĞ DEĞİRMENALTI

İki günlük tatil iyi geldi yine, her ne kadar Arda diş çıkardığından biraz yorucu olsa da gezmek yine hepimizi dinlendirdi. Araba yolculuğuna da alışmış olacak ki yavrum hiç üzmedi annesini bu sefer. İlk gece farklı bir yer olduğundan uyumakta biraz direndi, arabada da uyuduğundan saat 01:00 a kadar uyumamakta ısrar etti ve yordu beni biraz. En sonunda pes etti ve uyudu. Yine bol bol denize girdi su kuşum. Alt resim uzaktan,kıyıdan çektiğim için zoomladığımdan pek net çıkmamış. Suda ne kadar mutlu olduğunu anlatamam.
Tekirdağ değirmenaltı güzel bir yer. Her ne kadar ben doğasını Ocaklar kadar beğenmesem de yine de dinlendirici ve güzel bir yerdi. Çok gezmeye fırsatım olmadı ama gezip görebildiğim kadarıyla söylüyorum. Denizi güzeldi ama çok taş vardı ayağımı, bacağımı oldukça fazla sıyırdım bu yüzden. Su bulanık ve dibi de görünmediğinden taşı görmeye imkan yok. Bir anda ayağınızı attığınız anda taşa çarpıyor. Kıyıyı geçene kadar taş var kıyıdan sonrası güzel. Bir kaç gündür anlamsız bir yorgunluk var üstümde yine. Ağırlaştım sanki neyse geçer bi kaç güne inşallah. Şu an bile ruh gibiyim. Arda uyuyor. Birkaç gündür uyumakta da direniyordu geceleri ama bu gece yattı saatinde demekki bazen diş ağrısı yüzünden yapıyor.
Neyse bizden haberler bunlar daha iyi hissedince yazarım, yine İstanbuldayız. Sırada Sivas var bakalım o da heralde ay sonu. Tabi Arda dişlerini çıkarır ve rahatlarsa...
Bu arada yarın evlilik yıldönümümüz. 3. seneyi devirdik. Güzel bişeyler planlıyorum bakalım yarından sonra paylaşırım belki. Güzel bir sofra, pasta v.s...
Laf aramızda biraz da fikire ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Hala hediye almadım da.... Aman duymasın kimse. ŞİİİİİİŞT!

4 yorum:

mamagonekrazi dedi ki...

Size mutlu yildonumleri!Valla o kadar cok sey yapilabilirki yildonumu hediyesi olarak, ama bu konuda hediyeyi verecegin kisiyi tanimadan tavsiye vermek cok zor. ama benim bildigim bir sey varsa evli ve cocuklu insanlar olarak, esim ve ben bebekleri babaannelerine birakip sinemaya gidebildigimiz o tek gunde kendimizi cok yenilenmis cok enerjik hissettik. Coocuklarimiiz cok seviyoruz ama bazi gunlerde hayattaki diger rollerimizi hatirlamak adina, sadece anne ve baba olmadigimizi, ayni zamanda birer es ya da sevgili oldugumuuz hatirlamak adina, cocuklari bir kac saatliginede olsa aile fertlerinin yanina birakmak yapacaginiz en kucuk aktiviteyi bile cok daha anlamli kilabilir. Benimkisi sadece bir fikir :)

HülyArda dedi ki...

Teşekkür ederim Alevcim,

Verdiğin tavsiye için sağol böyle durumlarda insan resmen kilitleniyor çoğu yapılacak güzel şey bi anda uçup gidiyor o yüzden fikirler benim için çok önemli, çok güzel bir fikir verdin evet yalnız bir yerlere gitmeye uzun süredir çok ihtiyacımız var. çok iyi gelecektir bize tekrar teşekkürler : )

Esin dedi ki...

pamuk anneye katılıyorum,başbaşa kalacağınız birkaç saat bence birbirinize en güzel hediye...Daha nice yıllara....

HülyArda dedi ki...

esincim sağol bence de başbaşa geçirilecek zaman en iyisi.
zaten artık hediye v.s bana çok monoton geliyor. Kendimden bişeyler katarak yapacağım şeyler daha dağerlidir diye düşünüyorum.

sevgiler...