11:18

KEYİF ADAMI...

Bu aralar iyice keyif düşkünü oldu benim oğlum, kucakta keyif yapmalar , sarılıp koklaşmalar , yatıp koltuğa dinlenmeler falan sıkça görülen durumlar evimizde... Akşamları iple çekiyorum gidip oğluşumla keyif yapalım diye. Çok keyif alıyorum tazeleniyorum onunla oynarken, konuşurken ( evet hem de artık sorduklarıma cevap alarak ) , sarılışırken... Tüm yorgunluğum gidiyor resmen. Havalarda soğudu eve tıkılıp kalıyoruz ama evi daha eğlenceli hale getiriyoruz koltuk aralarına çadırlar yapıyoruz mesela , saklambaç oynuyoruz, top oynuyoruz , hamur aktivitemizi gerçekleştiriyoruz, meyve yiyoruz beraber mandalinasını özellikle ( kemdim diyerek ) kendi soyuyor ve yiyor.. Tam bir nar düşkünü bu arada yumurcağım. Nar nar diye dolaşıyor ortalıkta hatta bazen dolabın önüne tünüyor ve alana kadar da uğraşıyor, bayılıyorum o hallerine.
Bu ara araba düşkünlüğü daha da arttı, her zaman market bakkal v.s yerlere gidince illaki bişey tutturmazdı hatta eline verdiğimle yetinirdi ve ya hiç bişey almasak bile asla itiraz etmezdi ama dün annemle markete gittik mesela büyük bir araba gördük, kırmızı ama kenarı kırıktı ve tek kalmıştı bak oğlum araba diye gösterdim göstermez olaydım, alınca elinden nasıl iç çeke çeke ağladı bu da arabaları çok sevmesinden kaynaklanıyor herşeye yapmıyor bunu .. Kırık olmasaydı belki alırdım ama kırıktı ve tek kalmıştı mecburen çıkarken dikkatini dağıtıp bırakmasını sağladık.
Bir de bu ara " Nerde " sorusuna takmış durumda , nerde oğlum diye sorduysam eğer bişeyi dolanıp duruyor nerde nerde diye. Koltukların altına eğilip bakıyor bulana kadar nerde diye dolaşıyor.
Hayat biraz yavaşladı sanki bu ara, bu da işle alakalı biliyorum burası zaten bazen duruluyor bazen alabora oluyor, yönetim değişikliklerinde hep böyle oluyor, çok gıcık bir durum oluşuyor ama sonra düzeliyor herşey her gelen yeni bişeyler çıkarıyor, 3 sene olmak üzere buradayım hep yaşadım aynı şeyi ve 6 ayda bir de yönetim değişti zaten... Gıda teknikeriyim fakat satış bile yapıyorum yani düşünün. Satışları arttırmamız gerekiyormuş, bananeeee bananeee al bi satışçı dimi ama, ben bu kadar sene sen benim etimden, sütümden, yağımdan herşeyimden faydalan diye okumadım ki... Ben kendi işimi sadece kendi işimi yapıp ona odaklanmak istiyorum. Banane satıştan, buranın satışını arttırmak mı benim görevim yoksa "işletme yönetmeni" diye ünvan vermişsin o zaman ünvanım satışçı olsun ver altıma da bir araba sadece bunu yapayım. Ama her ikisi de olmaz ki benim işlerim ne olacak burayı kim çekip çevirecek oumurlarında mı, kurumsal bir şirket olduğundan saçma sapan şeyler dönüyor işte... Çıkıcam ama tazminat alamam diye bekliyorum, onlar çıkarsın diye ama nerde isteyince olmaz... 3 senem boşuna gitmiş olmasın diye bekliyorum, neyse döktüm içimiz biraz deşarj oldum....
Oğlumun bir gülüşü yetiyor işte bana bunları unutturmaya : ) )

2 yorum:

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Ehli keyf balböcüğünü öpüyorum.

HülyArda dedi ki...

yasemin sağol balböcüğü de seni çok öpüyor... : ))