16:33

İMDAAAAT DİYORUM ARTIK NE DİYİM!

Uzun bir ara verdim yine ne yapayım.... Kendimde değilim, sebep mi? Sebep ya dimi bi sebebi var çünkü ben ben değilim 10 gündür! Arda da Arda değil. Nasıl oldu anlamadım ama benim oğlum küçük bir canavara dönüştü. 2 seneye yakındır içinde taşıdığı canavarı çıkardı galiba ortaya. Olamaz diyorum bu benim oğlum olamaz nasıl oldu da böyle oldu... Uykuya dalma sorunumuz çığ gibi büyüdüüüüüü.... Ve bu çocuk daha 10 gün öncesine kadar yatağında kendi kendine uyuyan bir çocuktu. Anlatılacak gibi bişey değil yaşamak lazım. Ne yatağında yatıyor ne ayakta sallanmayı kabul ediyor, ne de birlikte yatmayı kabul ediyor yatma lafını duydu mu tepiniyor resmen , yorganı tekmeliyor hacı yatmaz gibi sen yatırıyorsun o kalkıyor.... Ne olur bir çözüm bilen varsa paylaşsın uyku ilacımı versem ne yapsam : ))))
( Bu arada ikinci 4 lü azıları çıkıyor galiba ama ya uzun bir süre daha böyle kalırsa ne yaparım ben ) Hiç iyi değilim dostlar hiç : (((

6 yorum:

Esin dedi ki...

2 yaş sendromu heralde ...
Geçer diycem ama bir müddet böyle artık.KOlay gelsin ve İYİ YILLAR canım :)

HülyArda dedi ki...

esincim sağol 2 yaş sendromu olmasın bu diş olsun ne olur yoksa uzun bir süre böyle bir çocukla yapamam ben : (( iyi yıllar sana da : )

nihal değer dedi ki...

Yeni bir dönemden geçiyoruz sanırım. Bizde de başladı uyumama . en geç 10 da yatakta olan beyfendi 23,30 ları zorluyor. Ben bu sorunu biraz da olsa aşmayı başardım sanırım. Masal anlatmak daha doğrusu uydurmak. En kötüsü onun gün boyu yaptıklarını anlatmak. Yarım saat boyunca konuşmak zorunda kalsam da devamlı başka çarem kalmıyor kimi zaman.Geçecektir merak etme sadece sabır sabır sabır:)))
Sevgiler

HülyArda dedi ki...

sağol nihal,

valla Ardayı yatağa bile sokamıyorum ki masal anlatmama fırsat bile vermiyor, bir kaç gündür babası da evde olduğundan ona da naz yapıyor ama yine de bu masal işini biraz daha deneyeceğim. belki işe yarar. kolaylıklar :)))) bize....

Derya kuzuları bunlar dedi ki...

bu dişler çocukları mahfediyor .
sorun sadece uykuysa yine şükredin.
bloğunuzu yeni keşfettim.benim büyük oğlumun adı da arda.adaşı

HülyArda dedi ki...

derya merhaba,

evet dişler mahvediyor, sorun sedece uyku değil ama en önemlisi benim için uyku. Ama bu ara sanki biraz daha iyi kendime gelir gelmez bloga yazacağım yine. ben de rahatsızım 3-4 gündür.

sevgiler