12:38

ANNESİNİN CİVCİVİ......


Bu ara blog takip etmekten yazamadığımı fark ettim.... Okumaktan fırsat bulamıyorum resmen onu da okuyayım, bunu da okuyayım aman kaçırmayayım derken kendim yazma isteğimi unutuyorum bundan sonra önce yazıp sonra okumaya karar verdim bundan sonra yoksa olmuyor... Yine bir sürü blog okudum ama yazma azmimi kaybetmeden yazayım biraz dedim yoksa uçup gidiyor herşey aklımdan...
Güzel bir hafta sonu geçirdik krizsiz, sessiz ve mutlu ... Bol keyifli, yayılıp yattık tüm hafta sonu...
Oğlum hiç üzmedi bu hafta sonu bizi. Bütün gün bir babasına bir bana öpücükler verdi, bol bol oyunlar oynadık. Pazarcılık oynuyor bu ara tezgah kuruyor kendine ve sonra başlıyor satmaya "1 MİYYON , 1 MİYYOOON" . Tezgahında arkasına geçiyor ve öyle havaya giriyor ki sormayın gitsin.. İyice konuşmaya başladı diyebilirim. Her istediğini kolayca anlatıyor ve her kelimeyi rahatça kullanabiliyor artık, hatta bazen kendinden beklenmeyecek şeyler de söylediği oluyor şaşırtıyor..
Yatıcak mısın? Yatmıcaaam,
Yiycek misin? Yemiiicem gibi olumsuz şeylere çok fena sardı iştahı açıldı oysaki ama illaki önce yemicem diyor sonra iştahla mideye indiriyor. Küçük adamım diyorum ben ona bayılıyorum her akşam eve gittiğimde bana dayısı ile yaptıkları şaklabanlıkları göstermelerine... Dün mesela koltukların arkasında saklambaç oynamışlar, koltuk tepesinde zıplamışlar ben eve gider gitmez çıktı koltuğun tepesine anlattı durdu kendince... Kardeşim gelince de aynılarını yaptık bu gün onu anlatıyor dedi. Dili tam çözülünce korkarım nerde ne oldu hepsini tek tek dökecek ortaya... Anneannem bana bunu dedi, dayım bunu yaptı... Ne tatlı olur o zaman hayal edebiliyorum.
Seni çok seviyorum oğlum.....
Annen....

4 yorum:

Esin dedi ki...

Maşşalah ardaya,kocaman oldu.
Bende sürekli takipteyim diğer blokları,işteyken bile tenefüs aralarında blog okuyorum :)

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

O ne güzel bir yatış öyle,tatlı tatlı.

Konuşmalar son hız.

Maşallah diyelim.

HülyArda dedi ki...

ESİN SAĞOL,

BÜYÜYORLAR VE BİZ SADECE SEYREDEBİLİYORUZ. TAKİPTEYİZ YANİ HEP BİRLİKTE : )) NE GÜZEL BEN ARTIK MERAK BİLE EDİYORUM, EVDE BİLGİSAYAR BAŞINA OTURMAYA VAKTİM OLNADIĞINDAN YEMEK YAPARKEN BİLE ACABA NE OLDU YENİ BİŞEYLER VAR MI DİYE DÜŞÜNMEKTEN KENDİMİ ALIKOYAMIYORUM.

HülyArda dedi ki...

YASEMİN TEŞEKKÜRLER,

BEN BU YATIŞ TARZINA BAYILIYORUM ZATEN BEN DE BİLE YOK ÖYLE LÜKS BACAK BACAK ÜSTÜNE DE ATIYOR ASLA UZATMAZ BACAKLARINI DOĞUŞTAN LÜKS ADAMI, KEYİF ADAMI BU... :) BÜYÜYÜNCE NE OLACAK BAKALIM...