13:51

EV AKSESUARI - YÜRÜYÜŞ BANDI


İki sene kadar önce ben hamileyken bir yürüyüş bandı almıştık. Hamileyken sadece 10 kg alarak hamileliğimi sonlandırmam da hep bu alet sayesinde. Fakat şimdi inzivaya çekildi. Farkettim ki uzun zamandır yaşadığım maraton yüzünden yüzüne dahi bakamıyorum. Oysa akşamdan akşama sadece yarım saat kullansam, şu üzerime yapışan kilolarımdan kurtulacağım. Ama o yarım saat yok mu yaratamıyorum resmen olmuyor ya yapamıyorum. Ama azimliyim bu akşam çıkacağım üstüne uzun zamandır dinlendiğini kar saysın kendine, uzun uzun yürüyeceğim.

Dur demesin kimse bana çünkü durmayacağım. Oğlumdan vakit çalmak gibi olacak belki ama belki annesi yürürken o da seyreder ve eğlence olur bakalım becerebilecek miyiz? Uyuduktan sonra yapmaya kalksam bünye elvermez o saatten sonra yürüyüş,duş, dinlenme v.s kaldırmaz vücut bu kadar koşuşturmanın ardından. Bakalım ayarlayacağız bir şekilde. Yaz gelse aslında evin karşısındaki yürüyüş parkında da yürüyebilirim ama.... Hadi hayırlısı bir azim başlarım inşallah. Bu arada son dakika gelişmesi olarak eşim dün akşam paçası yapılması gereken bir pantalonu elime tutuşturunca bikinileri bitirmek hayal oldu, akşam biter ve fotoları ekleyebilirin inşallah gerçi sadece süslemeleri kaldı biter....

4 yorum:

Esin dedi ki...

Örgü bikinilerin resimlerini ilk fırsatta bekliyoruz.KOlaysa bende yapıcam,eminim çok şık olmuştur.

HülyArda dedi ki...

esin yaptım da süslemelerini aceleye getirmek istemedim akşam o yüzden bu akşama bıraktım. bu akşam ekleyeceğim inşallah.çok kolay bu arada.

AYSUN dedi ki...

Ben de istiyorum yürüyüş bandından... Off off...

HülyArda dedi ki...

Aysun,

Çok güzel bir alet ama kullanabilene. Ben dün akşam yine çıkamadım üstüne. İngiltereden akrabalar geldi eltime. Ona gittim geç saatte geldik eve falan filan. Zaten bi gün de hayallerim suya düşmese olmaz. Şaşarım : )